2×2 beachvolley turnir za dober namen

  Narava je pretekli konec tedna znova pokazala svojo moč, mi pa smo še vedno globoko pretreseni zaradi posledic v našem ljubem Kamniku in drugod po Sloveniji. Čeprav še nismo javno spregovorili, nismo ostali nedejavni. V ozadju smo se angažirali in nudimo pomoč. Kljub temu pa ne zmoremo premagati vseh težav sami.

  Vsaka nova zgodba, ki jo slišimo, se zdi še bolj žalostna od prejšnje. Usoda ni prizanesla niti naši odbojkarski družini. Družini naše odbojkarice Noemi je ujma vzela vse, dobesedno vse.

  Odločili smo se, da bomo bližajoči se odbojkarski turnir preobrazili v dobrodelni dogodek. Na ta način bomo vsaj deloma pomagali družini Novak-Žvegla in jim poskušali prinesti nekaj olajšanja v teh težkih trenutkih.

  Vse ekipe, ki ste se že prijavile na turnir dvojic, prosimo, da ponovite prijavo oz. potrdite vaš prihod. V čim večjem številu toplo vabljene tudi druge ekipe, da se nam pridružite na turnirju za dober namen.

  Celotno prijavnino bomo namenili družini naše odbojkarice, ki jo je prizadela poplava. Prosimo, da prispevate v zbirno škatlo glede na svoje zmožnosti. Vsak evro je dragocen in za vsak prispevek bomo iz srca hvaležni.

  Tekmovalcem za dober namen sporočamo, da tokratni turnir zato ne bo finančno nagrajen, še vedno pa imamo za vzpodbudo pripravljene praktične nagrade za najboljše in okusno malico.

  Začetek tekem bo ob 9:30, zbor pol ure prej.

   

  Družini lahko pomagate tudi z nakazilom na spodaj naveden račun:

  Nataša Novak, Moste 40J, 1218 Komenda

  TRR: SI56 0201 3320 3372 730 (NLB)

  NAMEN: POMOČ DRUŽINI ŽVEGLA-NOVAK ZARADI POPLAVE

  KODA NAMENA: CHAR

   

  Predvsem pa štiričlanska družina nujno išče trajnejšo nastanitev v Kamniku ali okolici, saj se v svoj dom ne morejo vrniti.

  Iskrena hvala za vašo podporo in srčnost.