Živahen zaključek sezone Calcitovih najmlajših odbojkarjev

    V ponedeljek je v  Športni dvorani Kamnik potekal težko pričakovan zaključni Calcitov turnir za najmlajše. Ta poseben dogodek je bil čudovita priložnost za otroke, da so se še zadnjič zbrali pred dolgimi poletnimi počitnicami in uživali v vznemirljivi igri . Od najmlajših udeležencev do starejših deklic in dečkov je bilo na turnirju čutiti navdušenje, športni duh in veliko zabave. Ob zaključku dneva so bili vsi široko nasmejani in si privoščili sladko nagrado . Ker je le še nekaj dni do konca pouka, otroci nestrpno pričakujejo, da parket zamenjajo za peščena igrišča Pod Skalco, pripravljeni na še eno nepozabno poletje.

    Turnir se je začel z nastopom najmlajših igralk in igralcev. Ti nadobudni mladi športniki so navdušeni pokazali svoje razvijajoče se sposobnosti, ob navijanju ponosnih staršev, ki so jih podpirali s tribun. Njihova mladostna energija je dajala ton razburljivemu dnevu, polnemu prijateljskega tekmovanja.

    Ko je popoldne napredovalo, se je dogajanje preselilo k starejšim dekletom in fantom, ki so pokazali svoje talente in tekmovalni duh. Vsaka starostna skupina je imela edinstveno dinamiko, mladi športniki pa so pokazali svoje znanje v igri in povezanost.

    Dan se je zaključil s prijetnim presenečenjem za vse udeležence – zasluženim sladoledom. Otroci in trenerji so uživali v svojih zmagah in razmišljali o prijateljstvih, ki so jih stkali skozi sezono. Ker je dvoranska sezona za njimi, vsi že nestrpno pričakujejo prihajajoče poletne počitnice. Peščena igrišča Pod Skalco ponujajo povsem nova doživetja in rekreacijo na prostem. Še vedno so na voljo mesta v poletni beachvolley šoli, v kateri otrokom do 15. leta starosti ponujamo dopoldanske treninge odbojke na mivki ves julij in avgust.

    Ob koncu sezone čestitamo vsem, ki ste uspešno pripeljali do konca sezono 2022/23. Upamo, da boste uživali v prijetnem in nepozabnem poletju, polnem veselja, sprostitve in razburljivih doživetij.