Zanesljivo v prvo kadetsko ligo

    Na zaostalem tretjem kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev v prvo ligo kadetskega državnega prvenstva so odbojkarice Calcit Volleyja v nekoliko okrnjeni zasedbi v prvi tekmi v dvorani OŠ Vrhovci v Ljubljani premagale ATK Grosuplje z 2:0 (17, 16), v drugi pa so proti domačemu Krimu izgubile z 1:2 (23, -18, -4). Z desetimi točkami so v skupini I zanesljivo osvojile prvo mesto in se uvrstile v prvo kadetsko ligo.

    Trenerka Katarina Vraber se je pred turnirjem v Ljubljani odločila, da bo odpočila nekatere nosilke igre, ki igrajo tudi za mladinsko in drugo člansko ekipo, priložnost pa je namenila igralkam, ki so do zdaj igrale nekoliko manj. Kljub nekoliko okrnjeni zasedbi so Kamničanke v prvi tekmi brez večjih težav premagale Grosupeljčanke, zelo dobro pa so začele tudi dvoboj proti Krimovkam. Nadaljevanje zanje ni bilo več tako uspešno, vendar prvo mesto v skupini ni bilo ogroženo, saj so Kamničanke v šestih tekmah zbrale deset točk, drugouvrščeni Krim jih je imel šest, Grosupeljčanke pa so tekmovanje končale z dvema točkama.

    Za kadetinje Calcit volleyja so igrale: Tina Topič, Tara Gojak, Milla Andrejič, Maja Ifko, Lejla Kočan, Noemi Žvegla, Anemarie Šteren, Neža Sitar, Nika Kordič, Alexandra Štupar