Z dvema zmagama do polfinalnega turnirja

    V četrtem krogu A lige – zahod v mali odbojki si je prva ekipa Calcit Volleyja v domači dvorani že zagotovila uvrstitev na polfinalni turnir. Pohvale si zasluži tudi druga ekipa kamniških odbojkarjev, ki je v Črnučah prav tako dvakrat zmagala v četrtem krogu B lige – zahod C.

    Varovanci Žive Cof so na domačem terenu v prvi tekmi petega kroga z 2:1 premagali Kočevje, nato pa z 2:0 še Salonit Anhovo. Z dvema zmagama so trenutno na tretjem mestu, s šestimi točkami več kot petouvrščeno Kočevje, tako da bodo zagotovo igrali na polfinalnem turnirju. Vprašanje je le, ali bodo na koncu celo drugi, kajti v zadnjem krogu bodo v Kanalu igrali še z ACH Črnučami I in KekoOpremo Žužemberkom.

    Tudi druga ekipa Calcita je bila ta konec tedna odlično razpoložena in bila kar dvakrat uspešna. Na turnirju v Črnučah je premagala Prochrom Bled z 2:1 in ACH Črnuče II z 2:0. Pred zadnjim krogom, ki bo 25. marca, tako kot tudi v A ligi, bodo doma igral še proti ACH Črnučami II in ACH Črnučami III. V primeru obeh zmag lahko celo osvojijo prvo mesto, čeprav so trenutno tretji.