Uspešno tudi v uvodu A lige

    Starejše deklice Calcit Volleyja so svoj prvi turnir v A ligi – zahodna skupina B, odigrale minuli petek v dvorani OŠ Sostro v Ljubljani. Varovanke Katarine Vraber so bile uspešne na obeh tekmah, saj so Olimp Ljubljano premagale z 2:0, domačinke turnirja, ŽOK Tabor, pa z 2:1. Že v nedeljo, 27. januarja, jih čaka drugi turnir. Tokrat v dvorani OŠ Maksa Pečarja v Črnučah, kjer se bodo pomerile z ekipama Šentvid I in Vital Ljubljana.

    Zaradi udeležbe trenerke Katarine Vraber na turnirju srednjeevropske lige, ki je štel tudi kot kvalifikacijski turnir za nastop na evropskem prvenstvu do 16 let – Slovenija je na njem osvojila prvo mesto -, so Kamničanke svoj prvi turnir v A ligi odigrale šele minuli petek. Več težav so imele proti Taboru, saj so odpor domačink strle v tretjem nizu, medtem ko so Olimp premagale že po dveh nizih.

    Za starejše deklice Calcit Volleyja so na ljubljanskem turnirju igrale: Živa Javornik, Neža Skvarča, Neža Sitar, Alexandra Stupar, Anamarie Štern, Noemi Žvegla, Nika Kordič Zamljen, Anja Nograšek, Eva Ogrinec, Lana Slapnik, Lana Vuga, Maja Ifko.