Uspešni obe ekipi starejših deklic

    V nedeljo so s tekmovanjem začeli tudi v drugi in tretji ligi starejših deklic. Prva ekipa Calcit Volleyja, ki igra v drugi ligi, je na prvem turnirju skupine D v Novem mestu premagala domači TPV Volley Novo mesto z 2:0 (10, 14), nato pa še POK Krško z 2:0 (19, 17). Svoj naslednji turnir bodo imele 1. februarja na Jesenicah. 

    Ker se prvi ekipi starejših deklic Calcit Volleyja v dodatnih kvalifikacijah ni uspelo uvrstiti v prvo ligo, na dodatnih kvalifikacijah pa je bil po dveh zmagah zanje usoden Olimp Ljubljana, državno prvenstvo nadaljuje v drugi ligi. Varovanke Katarine Vraber so na prvem turnirju v svoji skupini zabeležile dve zmagi, lažje delo pa so imele proti domačinkam turnirja. Z dobro igro so se izkazale tudi proti Krčankam, ki so nato premagale VOLLEYBALjubljano 2 z 2:0 (14, 13), v zadnji tekmi turnirja pa so Ljubljančanke bile z 2:1 (19, -29, 12) boljše od Novomeščank.

    V drugem krogu bodo odbojkarice prve kamniške ekipe starejših deklic, ki so v Novem mestu igrale v postavi: Neža Sitar, Neža Skvarča, Anamarie Štern, Tiana Zagajšek, Sara Kočan, Kristina Stupar, Neja Mamič, Ajda Ogrinec in Lara Potokar, proste, spet pa bodo aktivne 9. februarja, ko bodo v dvorani OŠ Toma Brejca igrale z VOLLEYBALLjubljano 2 in Krškim.

    V nedeljo so na turnirju v dvorani OŠ Karel Destovnik Kajuh igrale tudi starejše druge ekipe Calcit Volleyja, ki so prav tako obe svoji tekmi dobile z 2:0. Za drugo ekipo so igrale: Mia Marija Vravnik, Nina Sitar, Zoja Potočnik, Zoja Somrak, Brina Vita Mauhar, Petra Žavbi, Neža Zarja Kobač, Špela Butalič, Tajša Lesjak, Taja Omerzu, Lana Vuga, Špela Narat, Julija Maver in Aida Drnovšek.