Tudi v Črnučah do dveh zmag

    Kadetinje Calcit Volleyja v državnem prvenstvu nadaljujejo svoj zmagoviti niz. Včeraj so v tretjem krogu A lige – zahod A na OŠ Maksa Pečarja v Črnučah zabeležile dve novi zmagi. V pravi tekmi so z 2:1 (-18, 17, 13) premagale Krim II, lažje delo pa so imele nato na drugi tekmi proti ekipi Ankaran Hrvatini, ki so jo premagale z 2:0 (8, 9). Svoj naslednji turnir bodo Kamničanke imele 17. marca v Kanalu.

    Varovanke Francija Obolnarja in njegove pomočnice Tjaše Gadže so se morale proti krimovkam kar pošteno potruditi, da so vpisale novo zmago. V prvem nizu jim ni prav veliko uspevalo, kar so krimovke izkoristile, v drugem nizu pa so le prišle do svoje igre. Najbolj izenačen je bil tretji niz, ki so ga z malce sreče dobile kamniške kadetinje. Veliko bolje so odigrale dvoboj z Ankarančankami, ki so jim v dveh nizih prepustile le 17 točk. »Prve tekme nismo igrali dobro, imeli smo tudi malo sreče, da smo sploh zmagali. Veliko bolje so dekleta vstopile v tekmo z Ankarančankami, ki so jo brez težav dobile,« je na kratko turnir v Črnučah komentirala Tjaša Gadža.

    Kamničanke so zdaj pri osmih točkah iz štirih tekem, kolikor jih ima ob istem številu točk tudi Olimp Ljubljana.

    Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Tina Topič, Alja Somrak, Zala Krašovec, Zala Špoljarič, Manja Jerala, Lara Bošeska, Tara Gojak, Nives Juhant in Živa Javornik.

    Komentarji