Tie-break usoden tudi za mladince

    Mladinci Calcit Volleyja so na polfinalnem turnirju v športni dvorani Balon na Brezovici izgubili obe tekmi. Obakrat je bil zanje usoden tie-break. V prvi tekmi jih je z 2:1 (21, -15, 13) ugnala domača ekipa Pr Kopač Brezovica, v drugi pa je bil boljši od njih še SIP Šempeter, ki je prav tako slavil z 2:1 (-19, 18, 9). Na zaključni turnir sta se s turnirja na Brezovici uvrstili ekipi Maribor SGD Strdin in Pr Kopač Brezovica, s turnirja na Ravnah na Koroškem pa Triglav Kranj in Fužinar SijMetal.

    Vprašanje je, kako bi se za kamniške mladince končal polfinalni turnir na Brezovici, če v soboto v 2. DOL na Ravnah na Koroškem proti domačemu Fužinarju ne bi igrali pet nizov. Ob tem so se dokaj pozno vrnili domov, tako da je svoje zagotovo naredila tudi utrujenost. Na prvi tekmi so po slabšem začetku v drugem nizu popolnoma prevladovali Kamničani, v napetem tie-breaku pa so bili bolj zbrani domači odbojkarji.

    V drugi tekmi turnirja je Maribor SGD Strdin z 2:0 (20, 8) premagal Šempetrane, nato pa so bili z 2:0 (23, 18) boljši še od Brezovčanov. Kamničani so imeli priložnost, da se uvrstijo na zaključni turnir še prek repasaža, toda po zmagi v prvem nizu so bili v drugem in potem tudi v tretjem boljši Šempetrani, ki pa so prav tako ostali brez zaključnega turnirja. V odločilni tekmi jih je z 2:0 (13, 23) premagala Brezovica.

    Za mladince Calcit Volleyja so igrali: Urban Blaževič, Luka Blaževič, Mark Uršič, Žiga Koncilija, Rok Podbregar, Ambrož Poljanšek, Gregor Frece, Nik Mujanovič, Miha Okorn in Marko Medved.