Starejši dečki še naprej neporaženi

    Tudi na svojem drugem turnirju v kvalifikacijah za uvrstitev v prvo ligo državnega prvenstva so starejši dečki Calcit Volleyja na turnirju v Škofji Loki prišli od dveh zanesljivih zmag. V prvi tekmi so z 2:0 (7, 19) premagali domači Lubnik, v drugi pa so z 2:0 (13, 19) premagali še KekoOpremo Žužemberk. S štirimi zmagami in osmimi točkami so na prvem mestu skupine D.

    Varovanci Tanje Božinović so tudi v Škofji Loki potrdili svojo premoč v kvalifikacijski skupini D, saj so po štirih tekmah še brez izgubljenega niza, z dvema tekmama manj pa so tudi pred Radenci, ki so v Škofji Loki sicer tudi obakrat zmagali. Vendar so imeli odbojkarji Radencev na poti do obeh zmag veliko več težav kot Kamničani, saj so obe tekmi proti Lubniku in Žužemberku dobili z 2:1, medtem ko je Calcit Volley obakrat prepričljivo slavil.

    »Na obeh tekmah so fantje igrali resno, brez podcenjevanja, prikazali pa so tudi zelo dobro igro. Priložnost so dobili vsi igralci,« je po novih dveh zmagah dejala Tanja Božinović, trenerka starejših dečkov Calcit Volleyja, ki so igrali v postavi: Miha Okorn, Gregor Frece, Luka Blažević, Enej Sladič, Jaka Albič, Jakob Drolc, Gašper Babnik, Mark Pišek, Marcel Kotnik, Nal Česen, Lan Kališnik in Jaša Skvarča.