Starejši dečki poraza ne poznajo

    Tudi v četrtem krogu kvalifikacijske skupine D za uvrstitev v prvo ligo starejših dečkov so odbojkarji Calcit Volleyja zabeležili novi zmagi. Na turnirju v Murski Soboti so v prvi tekmi z 2:0 (21, 11) premagali Radence, v drugi pa so bili z 2:0 (7, 20) boljši še od Lubnika Škofja Loka. Kamničani so se že uvrstili v prvo ligo, v zadnjem krogu pa jih v Žužemberku čakata še tekmi s Panvito-Pomgrad in domačo KekoOprema Žužemberk.

    Varovanci Tanje Božinović nadaljujejo z odličnimi predstavami v kvalifikacijah za uvrstitev v prvo ligo. Pred gostovanjem v Murski Soboti so v štirih tekmah zabeležili štiri prepričljive zmage, v katerih niso izgubili niza, svoj zmagoviti niz pa so nadaljevali tudi v svojem tretjem turnirju. V prvi tekmi proti Radencem so nekoliko več težav imeli le v uvodnem nizu, v drugem pa so bili veliko boljši nasprotnik, v drugi proti Škofjeločanom pa so se za zmago morali bolj potruditi v drugem nizu.

    Čeprav je do konca kvalifikacij še en turnir, so se Kamničani že uvrstili v prvo ligo.

    Za starejše dečke Calcit Volleyja so v Murski Soboti igrali: Miha Okorn, Jakob Drolc, Tristan Hodak, Lan Kališnik, Luka Blaževič, Enej Sladič, Jaka Albič, Jaša Skvarča, Marcel Kotnik, Gregor Frece, Mark Pišek in Gašper Babnik.