Oh ta peti niz!

    Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je v devetem krogu 1B. DOL za ženske gostovala na Ptuju. Za mlade Kamničanke je bil še četrtič usoden peti niz. Vodilni G.S.V. Ptuj je zmagal s 3:2 (-19, 22, 23, -22, 13). S petim porazom v sezoni so s 13 točkami trenutno na petem mestu, vendar s tekmo manj, v prihodnjem krogu pa bodo v četrtek, 12. decembra, ob 18.30, v dvorani OŠ Stranje gostile Krim. 

    Čeprav so se Kamničanke na Ptuju morale sprijazniti s porazom, si nimajo česa očitati. Prvi niz so varovanke Aljoše Jemca odigrale zelo dobro, v drugem in tretjem pa so do izraza prišle izkušnje domače ekipe, ki v letošnji sezoni še ni izgubila. Vendar se Kamničanke niso predale, z boljšim servisom so izid izenačile, podobno kot v drugem krogu 1B. DOL v Stranjah pa so bile v tie-breaku bolj zbrane Ptujčanke. Tudi ta niz se je, tako kot pred slabima dvema mesecema končals15:13 za G.S.V Ptuj.

    »Pomerila sta se dva izenačena nasprotnika. Dekletom nimam česa očitati, saj so odigrale dobro tekmo. Na koncu je morda presodilo naše večje število napak na servisu. V petem nizu so odločale malenkosti, tekma pa bi se kaj lahko obrnila tudi v našo korist. Kljub temu da smo spet izgubili nesrečni peti niz, so vse to dobrodošle izkušnje za v prihodnje,« je po tekmi dejal Aljoša Jemec, trener Calcit Volleyja II.

    Za Calcit Volley II so igrale: Zala Krašovec, Zala Špoljarič (L), Tina Topič, Špela Lužovec, Živa Javornik, Naja Boisa, Veronika Povh, Tara Gojak, Anja Zorman, Lana Žužek, Milla Andrejič, Sara Sitar, Atena Gojak (L).