Rekordni obisk poletnega tabora Pod Skalco

    Kamniški odbojkarski klub že tradicionalno prireja poletni tabor odbojke na mivki, ki se je letos odvijal prva dva počitniška tedna. Zadnji veliki uspehi Calcit Volleyja in seveda tudi slovenske moške reprezentance so verjetno vplivali na to, da sta bila letošnja tabora rekordno obiskana.

    »Prvi teden je bilo na taboru 40 otrok, v drugem pa še deset več in verjetno bi jih bilo še več, vendar žal nimamo na voljo dovolj igrišč za odbojko na mivki. Seveda je bila na prvem mestu odbojka na mivki, ki smo ji posvetili največ pozornosti, toda ker je v bližini tudi bazen, je bilo tudi veliko plavanja in drugih družabnih iger. Mislim, da so otroci uživali in da so prišli na svoj račun, skupaj z njimi pa smo uživali tudi trenerji, saj nam je bilo resnično v veliko zadovoljstvo, da smo bili lahko z njimi,« je v nekaj stavkih dogajanja na igriščih Pod Skalco opisala vodja tabora Katarina Vraber.

    Trenerki mlajših selekcij Calcit Volleyja so pri delu pomagali še Kristjan Krt, Aja Lazar ter mladi, bodoči trenerki, Lana Vuga in Ana Pibernik, prvi teden pa je bila z njimi tudi Katja Mihevc, članica aktualnih slovenskih državnih prvakinj. Za odlično hrano je poskrbel Danijel Habjan, ki bo čez poletje bedel tudi nad številnimi dogodki, ki se bodo še odvijali na igriščih Pod Skalco.

    Od tega tedna naprej lahko otroci na igriščih Pod Skalco obiskujejo treninge odbojke na mivki, in sicer od ponedeljka do petka, od 9. do 12. ure.