Prepričljiv začetek starejših dečkov

    Nadvse prepričljivo so svojo letošnjo sezono začeli starejši dečki Calcit Volleyja, ki so na prvem kvalifikacijskem turnirju za 1. ligo v skupini D zabeležili dve zmagi. V dvorani OŠ Stranje so mladi Kamničani najprej z 2:0 (9, 11) premagali Radence, brez večjih težav pa so z 2:0 (13, 10) slavili tudi proti ekipi Panvita-Pomgrad. 

    V svoji prvi letošnji tekmi so kamniški starejši dečki igrali proti Radencem, s katerimi se do zdaj še niso pomerili. Čeprav se je hitro pokazala kakovostna razlika, so varovanci Tanje Božinović resno in odgovorno odigrali tekmo do konca. S podobnim odnosom so v tekmo vstopili tudi proti Sobočanom, ki so v prvem nizu še nudili nekaj odpora, v drugem pa je bilo vse v znamenju kamniške ekipe, ki bo v svojo naslednjo preizkušnjo imela 23. novembra, ko bo igrala na turnirju v Škofji Loki. Takrat tudi prvič proti KekoOpremi Žužemberk, ki je v Stranjah prav tako prišla do dveh zmag. Žužemberčani so Radence premagali z 2:0 (21, 20), Panvito-Pomgrad pa prav tako z 2:0 (22, 20). V Škofji Loki bodo igrali še proti Lubniku, ki je bil tokrat prost.

    »Fantje so odigrali dve zelo lepi, borbeni tekmi, v kateri je bilo polno navdiha. Veseli me, da so imeli na obeh tekmah odgovoren odnos in da so se borili za vsako žogo ter navdušili polno tribuno zadovoljnih navijačev. Sezona je tako odprta, res je, da smo obe tekmi dobili, vendar nas čaka še veliko dela,« je po dveh zmagah svojih varovancev dejala trenerka Tanja Božinović.

    Za starejše dečke Calcit Volleyja so igrali: Jaka Albič, Luka Blaževič, Gašper Babnik, Jakob Drolc, Lan Kališnik, Marcel Kotnik, Samo Merklin, Mark Pišek, Enej Sladič, Črt Sprogar, Nal Česen, Jaša Skvarča in Nik Špoljarič.