Poletni tabor na mivki pod skalco, idealen način za aktivne poletne počitnice vaših otrok!

  Z navdušenjem naznanjamo, da bo naš priljubljen Poletni tabor na mivki Pod skalco letos prvič potekal v kar treh različnih terminih! Če iščete kakovostno organizirano poletno aktivnost, kjer bo vaš otrok preživel čas v gibanju in dobri družbi, je naš tabor odlična izbira.

  Termini in cene

  termin: 26. 6. – 28. 6. 2024 (posebno ugodna cena 60 €)

  termin: 1. 7. – 5. 7. 2024 (100 €)

  termin: 8. 7. – 12. 7. 2024 (100 €)

  Cena vključuje vse treninge, kosilo, kopanje na bazenu in praktično spominsko darilo. Plačilo izvedete po prejemu položnice, znesek pa je potrebno plačati pred začetkom tabora.

  Tabor vodi ekipa izkušenih trenerjev OK Kamnik pod vodstvom Katarine Vraber, ki zagotavlja, da so aktivnosti varne, izobraževalne in zabavne. Vaši otroci bodo pridobivali nove veščine v odbojki na mivki, se osvežili v bazenu in spoznavali nove prijatelje v varnem in spodbudnem okolju.

  Prijave

  Zaradi velikega zanimanja priporočamo, da s prijavami pohitite. Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice tukaj, do zapolnitve mest. Bodite pozorni, da boste ob prijavi vpisali e-mail staršev, po prijavi pa prejmete e-mail, da ste uspešno opravili prijavo. Ko se mesta zapolnijo, vas bo kontaktirala trenerka z vsemi dodatnimi informacijami.

  Oprema in urnik

  Pripravite kratko majico, kratke hlače, pulover, rezervna oblačila, kopalke in brisačo, superge, natikače in vse, kar otroci potrebujejo za aktiven dan na prostem. Ne pozabite na pokrivalo, sončna očala, zaščitno kremo in bidon.

  8:00 – 9:00                        prihod

  9:00 – 12:00:                     treningi odbojke

  12:00 – 13:00:                   kosilo

  13:00 – 15:00:                   bazen

  15:00 – 15:30:                   odhod domov

  V primeru slabega vremena bo program tabora potekal v OŠ Stranje, tako da je zabava zagotovljena ne glede na vreme.

  Ne zamudite te čudovite priložnosti za aktivno in zabavno poletje! Prepričani smo, da bo to izkušnja, ki jo bodo vaši otroci še dolgo pomnili.

  Se vidimo na mivki!