Oslabljene kamniške mladinke tokrat praznih rok

    Mladinke Calcit Volleyja so v tretjem krogu prve mladinske lige – zahodna skupina nastopile na turnirju v dvorani OŠ Maksa Pečarja v Črnučah. V precej okrnjeni zasedbi so varovanke Katarine Vraber v prvi tekmi izgubile proti Krimu z 0:2 (-20, -21), boljši od njih pa je bil tudi Vital Ljubljana I, ki je zmagal z 2:0 (19, 19). Navkljub porazoma so Kamničanke na tretjem mestu, z dobrimi možnostmi, da se uvrstijo na polfinalni turnir.

    »V nedeljo je bilo resnično težko. Vsak turnir imamo na voljo manj igralcev. Še vedno smo brez svoje prve podajalke Tine Topič, ki ima še vedno poškodovan gleženj, prav tako ni bilo Zale Krašovec in Inje Uršič, ki sta tudi poškodovani, za nameček je manjkala še Naja Boisa, naša najboljša sprejemalka, ki je na pripravah s člansko žensko reprezentanco. Vseeno smo nekako sestavile ekipo, tako da so priložnost dobile mlajše igralke, ki so obe tekmi odigrale po svojih najboljših močeh. Na žalost smo ostali brez zmage, vendar so mlajše igralke prikazale dobro igro in čeprav nekaj časa nismo mogle trenirati, niso prav veliko izgubile. Sredi maja nas čaka še tekma z Bledom in upam, da bomo vsaj takrat že v polni zasedbi,« je nedeljski turnir v Črnučah komentirala Katarina Vraber, trenerka mladink Calcit Volleyja.

    Za Calcit Volley so igrale: Neža Sitar, Živa Javornik, Anemarie Štern, Nika Kraševec, Zala Špoljarič, Zala Ivanovič Loparec, Tara Gojak, Maja Ifko, Lana Slapnik.