Obetaven začetek mladih Kamničank

    Začelo se je tudi tekmovanje v mali odbojki. Mlajše deklice Calcit Volleyja so na kvalifikacijskem turnirju v dvorani OŠ Stranje zmagale in izgubile. V prvi tekmi je bil z 2:0 (19, 22) boljši od njih Vital Ljubljana I, v drugi pa so Kamničanke z 2:0 (15, 11) premagale Triglav Kranj.

    Varovanke Katarine Vraber so že proti Ljubljančankam prikazale dobro igro, vendar žal to ni bilo dovolj, da bi prišle do svoje prve zmage. O moči vitalovk so se lahko prepričale tudi Kranjčanke, ki so izgubile z 0:2 (-9, -10). Toda kar domačim odbojkaricam ni uspelo proti Vitalu Ljubljani, jim je v dvoboju s kranjskim Triglavom. V obeh nizih so bile boljše in zasluženo zmagale. V skupini D je še Prochrom Bled, ki je bil v prvem krogu prost, v drugem pa bo prihodnji teden v dvorani OŠ Josipa Plemlja organizator turnirja.

    »Ker je večina igralk sploh prvič stopila na parket, smo zadovoljni z rezultatom. Nas pa čaka zagotovo še veliko dela,« je na kratko prvi nastop svojih varovank ocenila Katarina Vraber.

    Za Calcit Volley  so tokrat nastopile: Lana Špetič, Stela Pramenko, Dora Prhaj, Eva Albič, Lina Alilovič, Neža Dimec, Zoja Merše, Julija Hubad, Jovana Jovanovska, Leni Fabjan, Sara Windschnurer in Kim Kokošar.