Novi tekmi, novi zmagi

    Starejše deklice Calcit Volleyja so bile po dveh zmagah na uvodnem turnirju kvalifikacijske skupine D v Portorožu dvakrat uspešne tudi na turnirju v dvorani OŠ Toma Brejca. Varovanke Katarine Vraber so v prvi tekmi premagale Neptun Kanal z 2:0 (11, 18), prav tako z 2:0 (6, 14) pa so bile boljše od ekipe VC Portorož. Naslednji turnir bo 6. novembra v Kanalu, Kamničankam pa za uvrstitev v prvo ligo zadostuje že osvojeni niz.

    Kamniške starejše deklice nadaljujejo z uspešnimi nastopi v kvalifikacijah za uvrstitev v prvo ligo. Čeprav so že pred tremi tedni v Portorožu brez večjih težav premagale tako Kanalke kot Portorožanke, so tudi v svoji dvorani igrale enako zavzeto in brez podcenjevanja. Na obeh tekmah njihova zmaga ni bila niti enkrat vprašljiva.

    »Že na prvi tekmi proti Neptunu smo z dobro igro na servisu in sprejemu hitro prišle do visoke prednosti, ki je nismo več zapravile. Tudi na drugi tekmi proti ekipi iz Portoroža je šlo gladko. Naša ekipa je odigrala svojo igro in visoko povedla. Tako so dobile priložnost za igro tudi vse ostale mlajše igralke, ki nujno potrebujejo igralne izkušnje,« je bila z igro in pristopom svojih varovank zadovoljna Katarina Vraber, trenerka starejših deklic Calcit Volleyja.

    Za starejše deklice Calcit Volleyja so igrale: Zoja Potočnik, Zoja Somrak, Brina Vita Mauhar, Brina Škorjanc, Allegra Vučurević, Tajda Adrovič Flisar, Zara Premk, Nina Sitar, Lea Vidmar, Lara Jamšek Puš, Ella Čataković, Zarja Vister, Neja Železnik, Hana Gašperlin in Monika Sitar.