Najmlajši Kamničani med osmerico najboljših

    Drugi krog repasaža državnega prvenstva v mini odbojki je lep uspeh prinesel tudi najmlajšim odbojkarjem Calcit Volleyja, ki so se na turnirju na Ravnah na Koroškem z dvema zmagama uvrstili na drugo mesto v skupini, s tem pa tudi na polfinalni turnir. Mladi Kamničani so na prvi tekmi sicer morali priznati premoč domačemu Fužinar Sij Metalu z 0:3 (-9, -9, -6), zato pa so z 2:1 (22, 8, -8) premagali kranjski Triglav, brez boja pa še Ljutomer.

    Čeprav so morali varovanci Tanje Božinovič na prvem turnirju premoč priznati KekoOpremi Žužemberk in Brezovici, jih to ni zaustavilo na poti do polfinala. Pred slabim mesecem dni so v prvem krogu repasaža v Kranju osvojili drugo mesto, takrat jih je Triglav premagal z 2:1, obe ekipi pa sta nato s 3:0 premagali GEN-I Volley. Tako so se kot drugouvrščena ekipa uvrstili v drugi krog repasaža. Razpoloženi Ravenčani so bili v prvi tekmi zanje premočan nasprotnik, toda v odločilni tekmi za napredovanje so si Kamničani zmago zagotovili že po prvih dveh nizih.

    Za mlajše dečke Calcit Volleyja so na Ravnah igrali: Miha Mihelilč, Aljaž Nograšek, Mark Vuga, Urban Sporn, Matej Slanovec, Tomaž Toplišek, Urban Pate, Ožbej Priteržnik, Mark Gruden, Aljoša Kordič Zamljen.