Mladinke začele z dvema zmagama

    S sezono so na turnirju na Jesenicah začele tudi mladinke Calcit Volleyja, ki so v prvem krogu državnega prvenstva premagale Jesenice z 2:0 (15, 5), nato pa z 2:0 (15, 13) še Logatec.  Drugi krog bo na sporedu 10. novembra.

    Trener mladinske ekipe Aljoša Jemec in njegova pomočnica Tjaša Gadža sta na Jesenicah lahko računala tudi na članici prve ženske ekipe, Evo Zatković in Manjo Jerala, ob njima pa sta tekmo proti Jeseničankam začele še Lana Žužek, Naja Boisa, Živa Javornik, Anja Zorman in prosta igralka Zala Špoljarič. V ekipi so bile še Veronika Povh, Tina Topič, Milla Andrejič, Zala Krašovec, Tara Gojak, Noemi Žvegla in Maja Ifko. Po kolikor toliko izenačenem uvodnem nizu, so v drugem Kamničanke domačim odbojkaricam prepustile le pet točk. Nekoliko bolj izenačena je bila tekma z Logatčankami, vendar tudi na njej vprašanje zmagovalk ni bilo nikoli vprašljivo.

    »Proti Jesenicam je bila tekma lažja in so priložnost dobile vse igralke, tudi Noemi in Maja. Drugo tekmo pa je odigrala prva postava in jo dobila brez večjih težav. Veseli naju, da so se igralke držale dogovora in naredile zelo malo lastnih napak. Tekmi sta bili dobrodošli za uigravanje mladinske ekipe, saj je ta ekipa sestavljena iz igralk treh različnih selekcij,« je po dveh zmagah dejala Tjaša Gadža.