Minike na gostovanju v Šempetru

  Odbojkarski klub Sip Šempeter je v nedeljo gostil 6. Odprto prvenstvo v mini odbojki U-11 za deklice in dečke letnikov 2013 ter mlajše. Na dogodku je sodelovalo 56 ekipe iz Slovenije in Hrvaške, s skupno več kot 600 mladimi odbojkaricami in odbojkarji.

  Turnir, ki je potekal na štirinajstih igriščih v Šempetru, Preboldu in Braslovčah, je postregel s kakovostno igro v duhu fair-playa in v nadvse prijetnem vzdušju. Starši in navijači so s svojim bučnim navijanjem dogajanju na igrišču dodali še dodaten čar.

  Pri deklicah je v konkurenci 32 ekip prvo mesto osvojila ekipa ŽOK Ivanec (HR), sledila je ekipa Nova KBM Branik, tretje mesto pa si je priborila domača ekipa SIP Šempeter. Pri dečkih je med 10 ekipami zmagala ekipa Žužember, drugo mesto je zasedla Panvita Pomgrad, tretje pa ekipa SIP Šempeter.

  V sklopu turnirja je bil prvič organiziran tudi turnir za začetnike, v katerem je ekipa KLS Ljubno osvojila prvo mesto, drugo mesto je pripadlo ekipi Calcit Volley III, tretje pa ekipi ŽOK Ptuj.

  Domačemu klubu SIP Šempeter se zahvaljujemo za povabilo in znova odlično organizacijo, vsem mladim odbojkarjem in odbojkaricam pa čestitke za nastope in veliko užitkov na odbojkarskem parketu tudi v letu 2024!

  Rezultati turnirja:

  Dečki:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FXX5N_tqlHmS9adWAhlThaClUayizTceeC-7KXO_Wfw/edit#gid=552661995

  Deklice:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Da_f3XiKx2aWFTJRCyDzR4cmdpWrXLfYGn8jfa69M7I/edit#gid=1073376369

  Začetniki:
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o0CkkLBdJBj-HyZdGjwt1SB-Bj_To8DfJWTjvOvdZgE/edit#gid=533306387