Kamniške mladinke brez poraza na novoletni odmor

    V dvorani OŠ Stranje so mladinke Calcit Volleyja gostile tretji krog v 1. ligi – zahod. Kamniške mladinke so v prvi tekmi z 2:0 (27, 16) premagale Krim, veliko truda v zmago pa so morale vložiti tudi v drugo tekmo, ko so bile z 2:1 boljše od Ankarana.

    Kamniške mladinke nadaljujejo svoj zmagoviti niz v 1. ligi – zahod in so edina ekipa, ki ima v njej stoodstotni izkupiček. V prvi tekmi so imele napeto končnico v dvoboju s krimovkami, v kateri so bile na koncu vendarle bolj zbrane. Še bolj napeta je bila tekma z Ankarančankami, ki so do zdaj izgubile le enkrat. Gostje iz Ankarana so prvi niz dobile, vendar šele potem, ko se je poškodovala Noemi Žvegla, kar je zaustavilo ritem kamniške ekipe. Toda v nadaljevanju tekme so Kamničanke spet prišle do svoje igre in prišle še do šeste zmage v 1. ligi – zahod.

    »Veseli me, da smo zmagali na obeh tekmah. Zadovoljna sem predvsem s tekmo proti Ankaranu. Prvi niz proti Ankaranu smo že visoko vodile, nato pa se je na žalost poškodovala Noemi Žvegla. Ta niz smo nato izgubili, ampak so se dekleta sestavile in dobro odigrale naslednja dva niza. Zagotovo pa bomo morale v nadaljevanju sezone še izboljšati sprejem,« je po turnirju v Stranjah dejala Tjaša Gadža, trenerka mladink Calcit Volleyja.

    Za mladinke Calcit Volleyja so igrali: Neja Čižman, Adriana Vukojević, Mia-Marija Vravnik, Špela Butalič, Nina Sitar, Neža Sitar, Ula Gorjup, Noemi Žvegla, Allegra Vučurević, Maja Ifko, Zoja Somrak in Petra Žavbi.