Kadetinje v Kranju do novih dveh zmag

    Minuli vikend je bil spet uspešen za kadetinje Calcit Volleyja, ki so v prvi ligi – zahodna skupina, na turnirju v Kranju zabeležile dve novi zmagi. V prvi tekmi so z 2:0 (14, 20) premagale TPV Volley Novo mesto, v drugi pa še domači Triglav z 2:0 (12, 14). V tretjem krogu, ki bo na sporedu 1. marca, bodo Kamničanke spet igrale v Kranju, tokrat proti Šentvidu I in ekipi Okna Narobe Logatec.

    Varovanke Katarine Vraber nadaljujejo z odličnimi predstavami v prvi kadetski ligi. Tudi v drugem krogu so prišle do dveh zmag, obakrat na prepričljiv način. V prvi tekmi so že v prvem nizu Novomeščankam pokazale vso svojo moč, bolj izenačen pa je bil drugi niz, vendar tudi v njem zmaga Kamničank ni bila niti trenutek vprašljiva. Še boljšo igro so prikazale proti Kranjčankam, ki so v svoji prvi tekmi z 2:1 (18, -21, 9) ugnale DOORS Bled. V obeh nizih so Kamničanke z dobrimi servisi in raznovrstno igro v napadu brez večjih težav prihajale do točk.

    Za kadetinje Calcit Volleyja so na turnirju v Kranju igrale: Živa Javornik, Naja Boisa, Tina Topič, Tara Gojak, Eva Ogrinec, Lejla Kočan, Maja Ifko, Noemi Žvegla, Alexandra Stupar, Neža Sitar, Zala Krašovec, Anamarie Štern in Milla Andrejič.