Kadeti tokrat brez točk

    V drugem krogu kadetskega državnega prvenstva so odbojkarji Calcit Volleyja igrali v Kanalu, domov pa so se vrnili z dvema porazoma. Domači Salonit Anhovo jih je v prvi tekmi premagal z 2:0 (16, 14), v drugi pa so Kamničani morali priznati premoč še Hočam z 1:2 (12, -20, -14). V prihodnjem krogu, 16. februarja, bodo v Kranju igrali proti domačemu Triglavu in ekipi ACH Črnuče.

    Kamniški kadeti so bili proti domačinom turnirja, Kanalcem, v obeh nizih brez pravih možnosti za zmago. Domačini so prevladovali v vseh elementih igre, varovancem Jerneja Smrekarja pa nikakor ni stekel sprejem, posledično so bili slabši tudi v napadu. Precej boljšo igro so prikazali proti Hočam, predvsem to velja za uvodni niz, v katerem so hitro rešili vprašanje zmagovalca. Toda v drugem so Hočani vzpostavili ravnotežje in izid v nizih izenačili, tako da je o zmagovalcu odločal tie-break. V njem so bili dolgo bližje zmagi kamniški odbojkarji, ki so v končnico popustili ter se domov vrnili brez zmage.

    Za kadete Calcit Volleyja so na turnirju v Kanalu igrali: Nik Drnovšek, Gregor Frece, Miha Okorn, Nik Mujanovič, Jaka Albič, Gašper Babnik, Enej Sladič in Žiga Koncilja.