Igralci male odbojke bodo igrali na finalnem turnirju

  Na polfinalnem turnirju skupine B v kategoriji male odbojke – dečki so se v Šempetru štiri ekipe, KEKOOprema Žužemberk, ŠD Braslovče, SIP Šempeter in Calcit Volley, pomerile za dve mesti, ki vodita na finalni turnir. Uspešni so bili mladi Kamničani in Žužemberčani.

  Na izredno zahtevnem turnirju je Calcitovim igralcem male odbojke uspel preboj med najboljše štiri ekipe v državi.
  Na prvi tekmi so z 2: 1 premagali domačo ekipo Braslovč. Na drugi tekmi so se srečali s starimi znanci, ekipo Žužemberka. Tokrat je Dolenjcem uspevalo praktično vse in igralci Calcita niso imeli pravih možnosti. A predajali se niso. V drugem nizu jim je uspel pravi preobrat in iz že izgubljenega položaja so si zagotovili še tretji niz. Vendar so bili tudi v tretjem uspešnejši odbojkarji iz Žužemberka. Tako so se morali mladi Kamničani za preboj še enkrat pomeriti z ekipo Braslovč.
  Še pod vtisom izgubljene tekme proti Žužemberku so slabo vstopili v niz, kar so znali borbeni  nasprotniki izkoristiti. Pravi karakter so mladi Kamničani pokazali v drugem nizu, ko so se v končnici niza opogumili in z močnimi udarci izsilil tretji niz. Ponujeno priložnost so Calcitovci znali izkoristiti. Skozi celoten niz so imeli stvari v svojih rokah in po devetih odigranih nizih so se razveselili uvrstitve na finalni turnir.
  Polfinalna tekma jih čaka proti letos še neporaženi ekipi Fužinar SijMetal Ravne.
  Za Calcit Volley so igrali: Erik Dolenec, Nikolaj Escalona Petan, Ožbej Jamšek, Matevž Mihelčič, Sergej Mijovski, Žan Palma, Maks Peštaj Zevnik, Arne Plantarič, Urban Sporn, Bor Sprogar in Aleks Suhadolec.