Dan odprtih vrat pri Calcit Volley

    Je velik uspeh slovenske odbojkarske reprezentance tudi vašega otroka navdušil za odbojko? Ta četrtek Calcit Volley odpira svoja vrata in s predstavitvenim treningom v svoje vrste vabi nove odbojkarje.

    V četrtek, 23. septembra, Calcit Volley odpira svoja vrata in vabi na trening dečke do 15. leta starosti. Najmlajši do 10. leta vabljeni v športno dvorano OŠ Frana Albrehta k trenerju Urošu Zupanu na predstavitveni dan mini odbojkarske šole. Trening z Urošem se bo pričel ob 17. uri.

    Tisti malce starejši vabljeni že uro prej, torej ob 16.00, v Stranje v dvorano v Novih gabaritih, kjer bo odbojkarsko dejavnost v Kamniku predstavil član prve ekipe Calcit Volley Miha Plot. Otroci bodo  v uro in pol trajajočem treningu skozi igro spoznali osnovne odbojkarske elemente in pobližje spoznali poklic odbojkarja. Ob koncu treninga bosta trenerja povabila k vpisu v trening program Calcit Volley. Prijave niso potrebne.

    Dan odprtih vrat poteka v sklopu Evropskega tedna športa, ki je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Poglavitni cilj je spodbuditi najširši krog prebivalcev k redni telesni dejavnosti. Evropski teden športa 2021 bomo v Sloveniji obeležili od 23. do 30. septembra, akciji BeActive pa bo delež k boljšemu življenju v Uniji prispeval tudi Calcit Volley.