Calcitov morski tabor za zaključek poletja

  Še preden bomo znova sedli v šolske klopi, se poletna ekipa OK Kamnik tudi letos odpravlja na morski odbojkarski tabor na otok Krk. Ta bo tokrat potekal med 24. in 28. avgustom, starši pa lahko svoje otroke prijavijo do zapolnitve mest.

  Sonce, morje, prijatelji in odbojka bodo že tradicionalno zaznamovali zadnji avgustovski teden vseh tistih odbojkarskih nadobudnežev, ki bodo v organizaciji OK Kamnik nabirali novo odbojkarsko znanje na Krku. Letošnji tabor bo potekal pod nadzorom Katarine Vraber, izkušene trenerke iz vrst OK Kamnik, s pomočniki, vsakodnevne treninge odbojke pa bodo tudi tokrat pospremile številne dodatne dejavnosti. Kot se za prave morske počitnice spodobi, bodo otroci uživali na plaži, kjer se bodo pomerili v številnih zabavnih in tudi adrenalinskih igrah. S čolnom bomo zapluli do turistične Malinske in si ogledali tamkajšnje znamenitosti, ob doplačilu pa tudi kraško jamo Biserujko, ekološki akvarij v Baški z več kot sto različnimi morskimi živalmi ali pa se bodo spoznali s potapljanjem z jeklenko. Čeprav čas vedno prehitro mine in bi vsi radi ostali še kakšen dan dlje, se zelo veselimo tudi zadnjega večera, ko tabor zaključimo s plesno zabavo.

  Cena tabora znaša 200 EUR, znesek pa je potrebno poravnati na starševskem sestanku, ki ga lahko pričakujete v tednu pred odhodom. V ceno je vključen avtobusni prevoz do Krka in nazaj, pet nočitev v več posteljnih sobah v hostlu Dub v Vantačičih na Krku, pet polnih penzionov s petimi dnevnimi obroki in treningi odbojke pod vodstvom trenerjev Calcit Volleyja.

  Na taboru bomo poskrbeli za varnost vseh udeležencev in dosledno spoštovali vsa navodila NIJZ. O preprečevanju širjenja virusa in o preventivnih ukrepih, ki jih bomo izvajali, se bomo pogovorili tudi na sestanku pred odhodom. Če bomo vsi poznali in upoštevali pravila igra, bo zagotovo tudi Calcitov tabor na Krku 2020 nepozaben spomin.

  Za prijavo in vse dodatne informacije je staršem na voljo trenerka Katarina Vraber na številki 041 863 652.

  Želimo vam dooooolgo, sončno poletje!