Žužemberčani z Vidmarjem premočni za mlade Kamničane

    Druga moška ekipa Calcit Volleyja je že v petek v devetem krogu 2. DOL gostovala v Žužemberku, kjer je proti domači KekoOpremi izgubila z 0:3 (-15, -20, -16). Kamničani so z desetimi točkami ostali na osmem mestu prvenstvene lestvice, v prihodnjem krogu, v soboto, 7. decembra, pa jih čaka še eno zahtevno gostovanje. Tokrat pri ekipi Fužinar Sij Metaj z Raven na Koroškem.

    Žužemberčani so v prvih petih krogih vknjižili štiri poraze, pred gostovanjem mlade kamniške zasedbe pa so zabeležili tri zaporedne zmage, tako da so bili pred petkovim obračunom s Calcit Volleyjem II točkovno izenačeni. Tudi varovanci Gašperja Ribiča so bili v zadnjih dveh krogih uspešni, zato so se nadejali nove zmage, toda že po prvem nizu je bilo jasno, da bo to zanje težka naloga. V domači ekipi, za katero v letošnji sezoni igra nekdanji igralec prve kamniške ekipe, Primož Vidmar, so imeli več razpoloženih igralcev, ki v prvem nizu gostom niso dovolili, da bi se razigrali. Nekoliko boljši odpor so kamniški odbojkarji nudili v drugem nizu, v tretjem pa je bilo spet vse v znamenju Žužemberčanov, ki so zasluženo osvojili vse tri točke.

    Za Calcit Volley II so igrali: Mark Uršič, Teo Podobnik, Nik Mujanovič, Ambrož Poljanšek, Rok Podbregar, Matija Lakner, Urban Blaževič, Miha Grahek in Žiga Koncilija.