Še v drugo boljše od Puconcev

  Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v osmem krogu 1B. DOL za ženske doma premagale ekipo Roto-Kema Puconci s 3:0 (17, 19, 18). S tekmo manj so Kamničanke na petem mestu prvenstvene lestvice, imajo 12 točk, v prihodnjem krogu pa se bodo v soboto, 7. decembra, ob 17.30 pomerile s Ptujčankami, ki v letošnji sezoni še niso izgubile.

  Calcit Volley II – Roto-Kema Puconci  3:0 (17, 19, 18)

  Stranje – Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 60, sodnika: Hodžič, Štamcar.

  Calcit Volley II : Krašovec, Špoljarič (L), Topi, Lužovec, Javornik, Boisa, Zorman, Žužek, Sitar, T. Gojak, A. Gojak (L), Andrejič. Trener: Aljoša Jemec

  Roto-Kema Puconci: Kovač, Rakar, Ošlaj (L), Meško, Škraban, Jeremić, Petek, Pelcar, Markov, Šadl, Cigüt, Pečan, Matis, Potočnik (L), Gjergjek. Trener: Uroš Kovačec.

  V prejšnjem krogu so Kamničanke počivale, v šestem pa so v Zrečah še tretjič v letošnji sezoni izgubile z 2:3, tako da so bile pred povratno tekmo s Pucončankami pri dveh zmagah. Do prve so prišle prav na uvodni tekmi sezone v Puconcih, boljše pa so bile tudi v Mozirju, medtem ko pred svojimi navijači še niso prišle do polnega izkupička. Je pa res, da so v prvem delu sezone doma igrale le enkrat, ko jih je s 3:2 premagal vodilni Ptuj.

  Že v prvem nizu so varovanke Aljoše Jemca od prve točke naprej igrale resno, brez podcenjevanja, kar se jim je tudi obrestovalo. Ves čas so bile v prednosti, tako da njihova zmaga ni bila niti v enem trenutku vprašljiva. Podobno kot uvodni niz sta potekala tudi drugi in tretji, domače odbojkarice so prevladovale v vseh elementih igre, trener Jemec je imel na voljo dovolj razpoloženih igralk, ob tem pa je lahko priložnost za igro ponudil vsem svojim igralkam.  »Igrali smo dobro in brez večjih težav prišli do zmage. Nasprotnic nismo podcenjevali in smo skozi celotno tekmo držali tempo igre, kar nam je tudi prineslo zmago,« je tekmo sklenil Jemec.