Zaslužili bi si točko

  Odbojkarji druge moške ekipe Calcit Volleyja so v soboto v drugem krogu 2. DOL za moške gostovali na Ravnah na Koroškem. Proti nekdanjemu državnemu prvaku so bili blizu točke, vendar so, z izjemo uvodnega niza, popustili v končnicah, tako da je Fužinar SijMetal slavil s 3:1 (-24, 22, 21, 17). V prihodnjem krogu, v soboto, 27. oktobra, bodo v dvorani OŠ Stranje gostili SIP Šempeter.

  Po zmagi v uvodnem krogu v Žužemberku so se varovanci trenerja Sama Belaviča Pučnika v soboto podali na Koroško. V izenačenem prvem nizu so bili bolj zbrani v končnici, v nadaljevanju tekme pa je bila prav končnica nizov ena njihovih največjih težav. Najslabšo igro so prikazali v četrtem nizu, v katerem so popustili na sprejemu, manj nevarni so bili tudi na servisu, kar je Ravenčanom olajšalo pot do njihove prve letošnje zmage.

  Tekmo so začeli: Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Matija Lakner, Tine Makovec, Luka Lazar, Jernej Smrekar in libero Kristjan Krt, igrala pa sta še Rok Forštnarič in Urban Blaževič.

  »Glede na prikazano bi si zaslužili vsaj točko, prav lahko pa bi tudi zmagali tekmo. Pohvalil bi predvsem pristop na tekmi in željo po zmagi, ki so jo prikazali vsi igralci. V kolikor bomo s takim pristopom igrali še naprej in bomo uspeli odpraviti še manjše napake, si lahko obetamo tudi dobre rezultate v prihodnjih tekmah. Vidi se, da se forma igralcev dviguje,« je tekmo na Ravnah komentiral Samo Belavič Pučnik, trener Calcit Volleyja II, ki je po dveh odigranih krogih s štirimi točkami na sedmem mestu.

   

  Komentarji