Z dobro igro do tretje zmage

  Odbojkarji druge moške ekipe Calcit Volleyja so v tekmi petega kroga 2.DOL v dvorani OŠ Stranje premagali Braslovče s 3:0 (15, 21, 20). V prihodnjem krogu bodo Kamničani v soboto, 13. novembra, ob 15. uri gostovali v Kranju pri ekipi Vet4Pet Triglav.

  Calcit Volley – Braslovče  3:0 (15, 21, 20)

  Calcit Volley II: Podbregar, Blaževič, Okorn, Felkar, Pristovnik, Drnovšek, Uršič (L), Frece, Koncilija, Poljanšek, Burkeljca. Trener: Andrej Flajs.

  Braslovče: Romih Rexhaj, R. Volovlek (L), Skok (L), Ambrožič, L. Volovlek, Pšaker, Vodovnik, Kotnik, Šoštarič, Sternad, Kalar.

  Če je bil Andrej Flajs, trener druge moške ekipe Calcit Volleyja, nezadovoljen po zadnjem gostovanju svoje ekipe v Črnučah, ki jo je izgubila z 1:3, je bil toliko bolj zadovoljen po nocojšnji tekmi z Braslovčami. »Z igro in rezultatom sem zadovoljen. Ta teden smo dobro trenirali, veseli me napredek v bloku, obrambi in protinapadih. Nocoj smo večino tekme vodili, zato v naši igri ni bilo toliko nervoze. Še naprej moramo delati na psihološki stabilnosti, ko bomo z nasprotnikom enakovredni ali v rezultatskem zaostanku,« trener Kamničanov ni skrival zadovoljstva po tretji zmagi svojih varovancev v drugoligaški konkurenci.

  Sicer pa so Kamničani tekmo začeli v postavi Nik Drnovšek, Rok Podbregar, Ambrož Poljanšek, Jure Burkeljca, Miha Okorn, Gregor Felkar in Mark Uršič na liberu. Že na začetku niza so si priigrali nekaj točk prednosti, ki so jo s sproščeno igro do konca le še povečali. S servisi so povzročali veliko težav nasprotnikom, zelo uspešni pa so bili tudi v bloku, obrambi in protinapadu. Podobno igro so prikazali tudi v drugem in tretjem nizu, ko so poskusili še z nekaterimi taktičnimi menjavami, ki pa niso bistveno vplivali na končni razplet tekme.