V soboto in nedeljo za pokal Kamnika

  Odbojkarji Calcit Volleyja se bodo v soboto in nedeljo prvič v letošnji sezoni predstavili svojim zvestim navijačem. Na turnirju za pokal Kamnika bodo gostili Vojvodino iz Novega Sada, SK Zadrugo Aich/Dob in Mladost Zagreb. Turnir se bo začel v soboto ob 10. uri, ko bodo Kamničani gostili Novosadčane. 

  Za odbojkarji Calcit Volleyja, ki v novo sezono vstopajo v prenovljeni zasedbi, je že mesec dni napornih treningov, kakšna je njihova trenutna pripravljenost pa se bo pokazalo na dvodnevnem močnem mednarodnem turnirju. Resda so noge kamniških odbojkarjev še precej težke, toda zagotovo se bodo domačim navijačem želeli predstaviti v najboljši luči.

  To bo tudi priložnost, da se Kamničanom v novem dresu prvič predstavita Mario Koncilja, ki je zadnjo sezono igral za Krko, sicer pa je bil tudi že član ACH Volleyja in SK Zadruge Aich/Dob, in 208 cm visoki poljski sprejemalec Milosz Hebda, medtem ko bo dolgoletni bolgarski reprezentančni korektor Boyan Yordanov na svoj ognjeni krst moral še malce počakati. Po dveh letih bo za Calcit Volley spet zaigral organizator igre Jan Brulec, še nekoliko daljša pa je bila odsotnost Jana Planinca.

  Četa Marka Brumna, ki se je prav tako vrnil na kamniško klop, bo imela vse prej kot lahko delo, kajti na nasprotni strani mreže jim bodo stali aktualni državni prvaki Srbije, Avstrije in Hrvaške.

  Prihodnji petek bo aktivna tudi prva ženska ekipa Calcit Volleyja. Varovanke Gregorja Rozmana bodo nastopile na močnem turnirju v Olomoucu na Češkem. Na njem bodo ob domači ekipi in Kamničankah nastopili še Prostejov, Olymp, Liberec, Mielec, Šternberk in Nyiregyhaza.

   

  Spored turnirja za pokal Kamnika

  Sobota, 7, septembra:

  10.00 Calcit Volley – OK Vojvodina
  12.00 Mladost Zagreb – SK Zadruga Aich/Dob
  17.30 OK Vojvodina – Mladost Zagreb
  20.00 Calcit Volley – SK Zadruga Aich/Dob

  Nedelja, 8. septembra

  11.00 Calcit Volley – Mladost Zagreb
  13.00 SK Zadruga Aich/Dob – OK Vojvodina