V drugo boljše Italijanke

    Po včerajšnji zmagi ob 75-obletnici delovanja kluba so odbojkarice Calcit Volley v današnji drugi tekmi proti ekipi Talmassons, ki igra v A-2 italijanski ligi izgubile z 1:3 (-17, -22, -21, 20). V sredo, 5. oktobra, bodo Kamničanke, ob 17.30, v ŠD Kamnik, v prvem krogu Sportklub prve odbojkarske lige, gostile ATK Grosuplje.

    V zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom državnega prvenstva je Gregor Rozman, trener kamniških odbojkaric, precej pomešal ekipo, Lucille Charuk, Neneh Sillah in poškodovana Neja Čižman pa edini niso stopile na igrišče. Čeprav so bile Kamničanke celo bolj uspešne na servisu in sprejemu, v bloku pa so imele le enega manj, s petimi se je izkazala 15-letna Adriana Vukojević, to ni bilo dovolj, kot le za zmago v dodatnem četrtem nizu. Italijanke so naredile manj lastnih napak, bile pa so tudi bolj učinkovite v napadu.

    Za Calcit Volley so igrale: Tina Topič 2, Anelka Radišković 6, Ana Marija Vovk 4, Mila Đorđević 5, Sara Hutinski 6, Naja Boisa 8, Klara Kregar 15, Adriana Vukojević 7, Maša Pucelj 7, Katja Banko (L).