V ČETRTFINALE ŠE PRVA KAMNIŠKA EKIPA

    Odbojkarice Calcit Volleyja so v osmini finala gostovale na Prevaljah, kjer so s 3:0 (16, 13, 16) odpravile domačo ekipo, ki igra v 1. B ligi. V četrtfinalu prvo kamniško ekipo čaka veliko težje delo, saj se bodo pomerile s Formulo Formisom. Prva tekma bo na sporedu v torek, 23. oktobra, v Kamniku, povratna pa 21. novembra v Hočah. Med osem najboljših ekip v pokalnem tekmovanju se je že uvrstila tudi druga ekipa Calcit Volleyja, ki je v torek izločila Roto-Kemo Puconce. V četrtfinalu bo igrala z ekipo Ankaran Hrvatini. Prva tekma bo v gosteh.

    Kamničanke so tekmo na Prevaljah vzele resno, brez podcenjevana, kar se je na koncu poznalo tudi na izidu. Že v prvem nizu so varovanke Gregorja Rozmana vajeti igre ves čas držale v svojih rokah, tako pa je bilo do konca tekme. »Tekmo smo odigrali korektno, brez podcenjevanja in to je bilo najbolj pomembno,« je po pričakovani zmagi dejal Rozman.

    Za Calcit Volley so igrale: Kotnik, P. Marušič, Š. Marušič, Mihalinec, Pogačar, Kostič, Vukić, Kaker, Zorman, Janežič (L).

    V soboto bodo slovenske podprvakinje ob 17.30 v ŠD Kamnik v drugem krogu 1. DOL za ženske gostile Luko Koper.

    Komentarji