Usodne končnice nizov

    Odbojkarji druge moške ekipe Calcit Volleyja so v svoji zadnji domači tekmi v letošnji sezoni v 2. DOL za moške izgubili proti ekipi Pro Volley z 1:3 (18, -23, -23, -21). Pred zadnjim krogom, ki bo na sporedu v petek, 12. aprila, bodo Kamničani gostovali na Brezovici.

    Trener druge kamniške ekipe Samo Belavič Pučnik se je pred dvobojem z Mariborčani spet soočal s težavami s poškodbami. Tako so manjkali Jernej Smrekar, Tine Makovec in Kristjan Krt, medtem ko je Bor Jese Rotar zaigral na mestu prostega igralca, Rok Forštnarič pa ni stopil na igrišče. Navkljub temu so Kamničani odlično začeli dvoboj s trenutno četrtouvrščeno ekipo druge lige, veliko zaslug za vodstvo z 1:0 pa sta imela Teo Podobnik in Blaž Marušič.

    V končnicah drugega in tretjega niza so bili bolj zbrani gostujoči odbojkarji, ki so si v četrtem nizu odločilno prednost priigrali že pred vstopom v končnico. Kamničani so tako ostali pri desetih zmagah in 30 točkah, kar jih uvršča na sedmo mesto. Na sedmem mestu pa bodo zagotovo ostali tudi po zadnjem krogu, ki ga bodo igrali v gosteh.

    Za Calcit Volley II So igrali: Teo Podobnik, Blaž Marušič, Matija Lakner, Urban Blaževič, Rok Podbregar, Miha Grahek, Jan Jurič, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Nik Mujanovič.