Druga ekipa bo na začetek sezone še čakala

    V sredo bi morali varovanci Gašperja Ribiča, ki bo v letošnji sezoni spet vodil drugo moško ekipo Calcit Volleyja v 2. DOL, igrati svojo prvo uradno tekmo v letošnji sezoni, vendar do pokalne tekme z ekipo Adergas Anza ni prišlo, ker gostov ni bilo. S sezono bi mladi Kamničani morali začeti v soboto, ko bi v prvem krogu v dvorani OŠ Stranje gostili kranjski Vet4 Triglav, a je dan pred tekmo prišlo do odpovedi tudi tega obračuna.

    V sredo so gostje iz Adergasa vodstvo Calcit Volleyja obvestili, da jih ne bo na tekmo, tako da se je druga kamniška ekipa brez boja uvrstila v četrti krog, kjer se bodo v torek, 13. oktobra, ob 20. uri pomerili s članom 1B moške lige, Šoštanjem Topolšico. Vendar pa so v kamniškem taboru bolj kot o torkovem obračunu s Šoštanjčani razmišljali o sobotni tekmi s Kranjčani. »Gre za dve, po mojem mnenju, enakovredni ekipi. Žal smo imeli v tem tednu nekaj težav s poškodbami, predvsem to velja za Nika Mujanoviča, ki si je na treningu prve članske ekipe poškodoval prst. Tako je namesto njega s prvo ekipo treniral Miha Okorn, ki je že pred tem nekaj časa manjkal zaradi nastopa na evropskem prvenstvu do 18 let v odbojki na mivki. Ker imamo z izjemo Tea Podobnika v ekipi v glavnem le mladince in celo nekaj kadetov, bo za nas najbolj pomembno, da se bodo ti mladi fantje lahko normalno razvijali. Enega od ciljev, uvrstitev v prvo mladinsko ligo, smo že dosegli,« je pred sobotno preizkušnjo s Kranjčani dejal Gašper Ribič, ki bo tako tudi v letošnji sezoni spet vodil mladince in drugo člansko ekipo Calcit Volleyja. Žal tudi do tega obračuna ne bo prišlo, vsaj ne ta vikend, saj je zdravstvena situacija prekrižala načrte tudi tokratnim nasprotnikom. Termin tekme bo znan naknadno.

    Za drugo moško ekipo Calcit Volleyja bodo v letošnji sezoni igrali: Urban Blaževič, Luka Blaževič, Teo Podobnik, Nik Mujanovič, Miha Okorn, Marko Medved, Mark Uršič, Gregor Frece, Rok Podbregar, Ambrož Poljanšek, Žiga Koncilja, Nejc Kregar in Anže Vrhovnik.