Tretja tekma, tretjič 3:0

    Druga moška ekipa Calcit Volleyja je v tretjem krogu 2. DOL za moške zmagala še tretjič. V gosteh je s 3:0 (21, 19, 20) premagala Ljubljano Volley, kar je že njena tretja zmaga brez izgubljenega niza. V prihodnjem krogu bodo v dvorani OŠ Stranje igrali s Kočevjem.

    Kamničani so po treh odigranih krogih ob Hočah edini, ki so zmagali na vseh treh tekmah. Tokrat so bili boljši od Ljubljančanov, ki so do zdaj dobili eno tekmo, v dvoboju z varovanci Gašperja Ribiča pa so bili v vseh treh nizih v podrejenem položaju. Ribič je tekmo začel v postavi: Urban Blaževič, Rok Podbregar, Miha Okorn, Enej Sladič, Ambrož Poljanšek, Maj Novak, libero Marko Medved. V ekipi so bili še Luka Blaževič, Jure Burkeljca in Jakob Drolc. Manjkala pa sta Nik Drnovšek (birma) in Gregor Frece (zbolel). V drugem nizu je za nekaj točk na igrišče stopil tudi Burkeljca, ki se počasi vrača po poškodbi. Na servisu pa je Jakob Drolc občasno zamenjal Maja Novaka.

    »Zadovoljen sem z zmago, za kar gre zahvala fantom za prikazano na igrišču. Prva dva niza smo zelo dobro začeli in obdržali razliko, ki smo jo naredili do desete točke. Tretji niz smo začeli slabše, ampak ujeli priključek in zasluženo odšli iz Ljubljane s tremi točkami,« je po zmagi svojih varovancev dejal Gašper Ribič, trener druge članske ekipe Calcit Volleyja.