Tokrat proti Črnučanom le do točke

  Odbojkarji tretje moške ekipe Calcit Volleyja so v desetem krogu 3. DOL za moške doma izgubili proti Črnučam III z 2:3 (-22, 20, 25, -21, -13). V prihodnjem krogu bodo v soboto, 1. marca, spet igrali doma. Njihov nasprotnik bo BVK Koper. Tekma se bo začela ob 17.30.

  Calcit Volley III – Črnuče III 2:3 (-22, 20, 25, -21, -13)

  Stranje – Dvorana OŠ Stranje, gledalcev 20, sodnika: Kramar, Figar.

  Calcit Volley III: Skvarča, Novak, Uršič, Stanovnik, Hodak, Vrhovnik, Špoljarič, Jenstrle, Česen, Albič, Kotnik (L). Trener: Klemen Hribar.

  Črnuče III: Tršan, Mihelčič, Novak, Žagar, Bohinc, Rebula, Korelc, Porobič, Starič, Gradišek (L), Malovič (L). Trener: Jani Malovič.

  Vse tri dozdajšnje medsebojne dvoboje so v letošnji sezoni dobili kamniški odbojkarji, ki pa očitno daljše prekinitve niso najbolje izkoristili. Že v uvodni niz niso vstopili s pravo energijo, in čeprav so potem drugi in tretji niz rešili v svojo korist, so na koncu vseeno morali priznati premoč ekipi, ki jo vodi nekdanji dolgoletni igralec Calcit Volleyja, Jani Malovič.

  »Tokrat so Črnučani zasluženo zmagali in jim čestitam za zmago. Mi si je preprosto nismo zaslužili. Res je, da smo bili oslabljeni, vendar to ne sme biti izgovor. Med samo tekmo je bilo premalo zbranosti in energije in na ta način je težko igrati. Morali se bomo pogovoriti in še več trenirati. Do konca nas čakata še dve tekmi, v katerih moramo iskati priložnost, da osvojimo še kakšno točko,« z igro svojih varovancev ni bil zadovoljen Klemen Hribar, trener tretje članske ekipe Calcit Volleyja.