Starejše deklice prepričljivo do novih dveh zmag

  Tudi na turnirju v dvorani OŠ Toma Brejca so starejše deklice Calcit Volleyja nadaljevale svoj zmagoviti pohod v kvalifikacijski skupini K. Z novima dvema zmagama, Krim II so premagale z 2:0 (9, 4), prav tako z 2:0 (7, 5) pa tudi Vital Ljubljano II, so si že pred zadnjim turnirjem, ki bo na sporedu 23. decembra, zagotovile nastop v A ligi državnega prvenstva.

  Varovanke Katarine Vraber so tudi v četrtem krogu kvalifikacijske skupine K potrdile svojo premoč. Že na prvi temi proti drugi ekipi Krima so svojo nalogo opravile brez napake, tekmicam pa so v dveh nizih prepustile le 13 točk. Tudi v dvoboju z drugo ekipo Vitala ni bilo dosti drugače, Ljubljančankam pa so v dveh nizih dopustile le 12 točk.

  »Prvi cilj je dosežen, a šele zdaj se vse skupaj zares začne. Tudi tokrat moram pohvaliti igralke za pristop in prikazano igro, vendar pa zanje, čeprav imajo zadnji turnir v skupini šele 23. decembra, ne bo počitka, kajti pred njimi sta še dva kadetska turnirja,« je svoje varovanke še enkrat več upravičeno pohvalila trenerka Katarina Vraber.

  Za starejše deklice Calcit Volley so igrale: Neža Sitar, Živa Javornik, Sara Muršak, Eva Vogrinec, Maja Ifko, Alexandra Stupar, Anja Nograšek, Lana Slapnik, Nika Kordič Zamljen, Neža Skvarča, Anamarie Štern, Noemi Žvegla, Kristina Stupar in Lana Vuga.

  Na zadnjem turnirju kvalifikacijske skupine bodo Kamničanke igrale še z ekipama VOLLEYBALLjubljana 1 in Krim 1, za prvo mesto v skupini pa potrebujejo še eno zmago.

  Komentarji