Še drugič zapored praznih rok

    Odbojkarji druge moške ekipe Calcit Volleyja, ki so v prejšnjem krogu gostovali v Prvačini, kjer so z vodilno ekipo 2. DOL za moške, GEN-I Volleyjem, izgubili z 0:3 (-18, -19, -22), so praznih rok ostali tudi v minulem krogu, ko so doma izgubili z Braslovčami z 1:3 (17, -18, -16, -24). Trenutno so po 19. odigranih krogih na sedmem mestu s 25 točkami, v prihodnjem krogu pa jih čaka gostovanje v Črnučah pri ekipi Črnuče ACH.

    Po pričakovanem porazu v Novi Gorici so kamniški odbojkarji minulo soboto zelo odločno krenili v dvoboj z Braslovčani. V uvodnem nizu so bili učinkoviti na servisu in v napadu, tako da gostje niso niti v enem trenutku ogrozili njihovega vodstva. Toda nadaljevanje za domačo ekipo ni bilo več tako uspešno, za nameček si je v tretjem nizu Bor Jese Rotar zvil gleženj, kar je samo še dodatno oslabilo njihove vrste. V četrtem nizu so bili blizu zmage in s tem vsaj točki, toda v odločilnih trenutkih niza so naredili dve neizsiljeni napaki in zmago prepustili gostom iz Braslovč.

    »Glede na trenutno stanje v ekipi, saj praktično nimamo skupnih treningov, me poraz niti ne preseneča. V prvem nizu smo sicer prikazali zelo dobro igro, ko nam je praktično vse uspevalo, žal pa nadaljevanju ni bilo več tako uspešno. Glede na to, da smo si obstanek v ligi že zagotovili, je fante težko motivirati za tekmo, kajti tudi proti samemu vrhu ne moremo več,« je po porazu dejal Samo Belavič Pučnik, trener druge moške ekipe Calcit Volleyja.

    Za Calcit Volley II so igrali: Teo Podobnik, Blaž Marušič, Bor Jese Rotar, Jernej Smrekar, Miha Grahek, Jan Jurič, Matija Lakner, Rok Forštnarič, Kristjan Krt, Marko Medved, Rok Podbregar, Luka Blaževič.