Iz Žirovnice s točko

    Odbojkarji tretje članske ekipe Calcit Volleyja so v prvi tekmi osmega kroga v gosteh z 2:3 (23, -13, 13, -19, -11) izgubili z Ringer Žirovnico. V prihodnjem krogu bodo v soboto, 9. decembra, ob 15. uri, v dvorani OŠ Toma Brejca gostili Braslovče.

    Mladi Kamničani so na gostovanje v Žirovnico odšli po zmagi nad kranjskim Triglavom. Njihov nasprotnik je bil pred tekmo eno mesto za njimi, na četrtem mestu je imel tri točke manj, navkljub zmagi pa so Žirovničani četrti tudi ostali, saj so varovanci Klemna Hribarja, v tekmi, polni nihanj, osvojili točko.

    Kamničani so tekmo začeli dobro in dobili uvodni niz, v drugem jim je popolnoma padla zbranost, kar so domačini izkoristili. Po slabi igri v drugem nizu so kamniški odbojkarji v tretjem prevladovali na igrišču, toda nadaljevanje zanje ni bilo več tako uspešno.

    »S točko sem zadovoljen, nisem pa zadovoljen, kako smo odigrali niz, ko nam je po dobljenem prvem nizu padla koncentracija oziroma smo se nehali držati stvari, ki smo se jih dogovorili. V tretjem nizu je bila igra, predvsem pa energija, spet prava in niz smo dobili po zaslugi dobrih servisov. Toda v četrtem in petem nizu so nasprotniki nekoliko spremenili postavo in hitro se je videlo, da so izkušnje na njihovi strani,« je po tekmi dejal Klemen Hribar, trener tretje članske ekipe Calcit Volleyja, ki je v Žirovnici igral v postavi: Nejc Okorn, Jaša Skvarča, Žan Rozoničnik, Maj Koncilija, Erazem Šoštar, Nal Česen, Jaka Albič, Marcel Kotnik, Zack Hurwits, Drejc Strniša in Jon Jensterle.