Iz Ruš z vsemi tremi točkami

  Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je uspešno začela sezono v 1B. DOL za ženske. Na gostovanju v Rušah so domačo Turbino premagale s 3:1 (17, 17, -19,  20). Svojo prvo domačo tekmo bodo Kamničanke igrale že v sredo, ko se bodo v dvorani OŠ Stranje srečale z ekipo Murexin-Kema Puconci.

  Turbina – Calcit Volley II 1:3 (-17, -17, 19, -20)

  Ruše – Športna dvorana Ruše, sodnika; Gujstman, Strmčnik.

  Turbina: Miklavec, Ž. Žigart 8, J. Žigart 6, Ristič, Cussigh 12, Maučnik 11, Tancer, Halič 15, Majcen (L). Trener: Danilo Maučnik.

  Calcit Volley II: N. Sitar, Topič 8, Stupar, Lužovec 15, Štern, Ifko 1, Vukojević 5, Herič 16, S. Sitar 9, T. Gojak (L), A. Gojak (L), Kraševec 10. Trenerka: Tjaša Gadža.

  Varovanke Tjaše Gadže, novinke na klopi druge kamniške ženske ekipe, so v Rušah prevladovale v treh nizih, le v drugem pa je bila boljša domača ekipa, za katero je bil to prvi nastop v 1B. DOL za ženske. Kamničanke so bile boljše v vseh elementih igre, le v bloku so več neposrednih točk dosegle domače odbojkarice.

  »Tekmo smo dobro začele in vse do sredine tretjega niza smo imele vajeti igre v svojih rokah. Nato smo naredile preveč lastnih napak in dovolile nasprotnicam, da so se razigrale, toda v četrtem nizu smo spet prišle do svoje igre, na koncu pa je Tina Topič z odličnimi servisi tekmo pripeljala do konca. V splošnem sem zadovoljna s prikazano igro, pa tudi s pristopom igralk, pohvale pa si zaslužijo tudi rezervne igralke,« je bila ob svoji prvi samostojni zmagi na klopi Kamničank zadovoljna Tjaša Gadža, trenerka Calcit Volleyja II.