Druga zmaga za Ribičeve varovance!

    V vnaprej odigrani tekmi sedmega kroga 2. DOL za moške so se druge letošnje zmage razveselili odbojkarji druge moške ekipe Calcit Volleyja. Mlada kamniška ekipa, ki jo vodi Gašper Ribič, je v dvorani Maksa Pečarja premagala Črnuče II s 3:0 (20, 16, 20). Z zmago so trenutno na sedmem mestu s sedmimi točkami, v prihodnjem krogu, v soboto, 23. novembra, bodo ob 17.30, v dvorani OŠ Stranje gostili Maribor II.

    Po petih zaporednih porazih – v glavnem proti ekipam, ki se borijo za vrh drugoligaške konkurence – so Ribičevi varovanci spet zabeležili zmago. V prvem krogu brez izgubljenega niza premagali Braslovče, tokrat so bili v vnaprej odigrani tekmi prav tako brez izgubljenega niza boljši od Črnuč II. Že v prvem nizu so kamniški odbojkarji najavili, da bi to lahko bil njihov večer, še boljšo igro pa so prikazali v drugem nizu. Čeprav se pogosto zgodi, da ekipa po gladko osvojenih nizih v tretjem popusti, se kamniški zasedbi to ni zgodilo, tako da so prišli do svoje druge letošnje zmage v članski konkurenci.

    V prvi postavi Calcit Volleyja II so igrali Urban Blaževič, Nik Mujanovič, Teo Podobnik, Ambrož Poljanšek, Miha Grahek, Matija Lakner in libero Marko Medved, v ekipi pa so bili še Žiga Koncilija, Marko Uršič in Rok Podbregar.