Druga moška ekipa z novim trenerjem

  V ponedeljek so s pripravami na novo sezono začeli še odbojkarji druge moške ekipe Calcit Volleyja, ki v igralskem kadru niso doživeli večjih sprememb, zato pa imajo zdaj novega trenerja, kajti njihov dozdajšnji, Aleš Hribar, je prevzel prvo kamniško ekipo. Namesto njega bo mlade Kamničane vodil Samo Belavič Pučnik, ki bo skrbel tudi za mladinsko ekipo.

  Mlada kamniška zasedba, v kateri so ostali praktično vsi nosilci iz minule sezone, Jernej Smrekar, Rok Forštnarič, Bor Jese Rotar, Teo Podobnik, Miha Grahek, Tine Makovec, Jan Jurič, Matija Lakner, Luka Lazar, Kristjan Krt, iz mlajših selekcij pa so se  jim pridružili še Urban Blaževič, Nik Štebe, Rok Podbregar, Brin Tomc, Ambrož Poljanšek, Marko Medved in Aljoša Škorjanc, so v tem tednu opravili že tri treninge. Samo Belavič Pučnik, ki šele spoznava ekipo, je z njihovim delom in marljivostjo zelo zadovoljen. »Pozna se, da so navajeni trdo delati in upam, da bo tako tudi v prihodnje,« je s prizadevnostjo svojih varovancev zadovoljen njihov novi trener.

  »Trenutno z nami ne trenira Kristjan Krt, ki je poškodovan, medtem ko Luka Lazar, Rok Jese Rotar, Teo Podobnik in Rok Forštnarič trenutno še trenirajo s prvo ekipo. V avgustu bodo treningi vsakodnevno, v septembru načrtujemo en trening manj, vmes bodo seveda tudi trening tekme,« je napovedal Pučnik Belavič.

  V minuli sezoni so Kamničani odlično igrali v mladinski konkurenci, kjer so bili drugi, dobro pa so se odrezali tudi v pokalnem tekmovanju in v drugoligaški konkurenci.

  »Glede na to, da bo jedro ekipe bolj ali manj isto, so tudi v letošnji sezoni cilji podobni. V začetku sezone bo več pozornosti na mladinski konkurenci, saj se bo mladinsko prvenstvo začelo kmalu in bo treba hitro biti v pravi formi. Vsekakor si tudi letos želimo biti v samem vrhu slovenske mladinske odbojke,« je še napovedal novi kamniški trener, ki v zadnjih dveh sezonah ni vodil nobene ekipe, pred tem je bil trener na Črnučah in v Vitalu.

  Komentarji