Druga moška ekipa Calcit Volleyja začenja s pokalnim tekmovanjem

    Tudi v letošnji sezoni bo imel OK Calcit Volley v pokalnem tekmovanju štiri svoje ekipe. Prva bo s tekmovanjem začela druga moška kamniška ekipa, ki bo v tretjem krogu, v sredo, 7. oktobra, v dvorani OŠ Stranje, ob 18. uri gostila ekipo Adergas Anza.

    Za mlado kamniško ekipo, ki jo v letošnji sezoni sestavljajo praktično samo kadeti in mladinci, bo to prvi letošnji uradni nastop v članski konkurenci. Z mladinsko ekipo so varovanci Gašperja Ribiča že igrali dva kvalifikacijska turnirja za uvrstitev v prvo ligo in bili uspešni, preboja v četrti krog pa si želijo tudi v pokalnem tekmovanju. Hkrati bo to tudi ogrevanje za sobotni uvodni krog v drugi moški ligi, ko bodo prav tako v Stranjah, ob 16.30, gostili drugo ekipo Triglava. Zmagovalec dvoboja bo v četrtem krogu igral s Šoštanjem Topolšico, tekma bo na sporedu že prihodnji teden, prva moška ekipa Calcit Volleyja pa se bo pokalnemu tekmovanju pridružila v osmini finala, ki bo na sporedu 28. oktobra.

    Neposredno v četrti krog je že uvrščena druga ženska ekipa Calcit Volleyja, ki bo v sredo, 21. oktobra, v osmini finala pa bo v pokalu Slovenija začela igrati prva ekipa Calcit Volleyja.

    Zaključni turnir letošnjega pokalnega tekmovanja bo med 19. in 21. decembrom.