Do pričakovanih točk v Braslovčah

  Druga moška ekipa Calcit Volleyja je v devetem krogu 2. DOL za moške v gosteh premagala Braslovče s 3:0 (13, 14, 15). Do konca leta jih čaka le še tekma z Ljubljano Volleyjem, ki bo na sporedu v soboto, 17. decembra, ob 17.30 v dvorani OŠ Stranje.

  Braslovče – Calcit Volley II 0:3 (-13, -14, -15)

  Braslovče – Dvorana OŠ Braslovče, gledalcev 15, sodnika: Dukarić, Stopar.

  Braslovče: Ambrožič, Volovlek, Miser (L), Puhner, Špes Podbregar, Frankovič, Muhovic, Sternad, Germ, Švajger.

  Calcit Volley II: Podbregar, Medved (L), Sladič, Okorn, Frece, Poljanšek, Blaževič, Burkeljca. Trener: Gašper Ribič.

  Četa Gašperja Ribiča nadaljuje svoj zmagoviti pohod v drugoligaški konkurenci. Čeprav so v Braslovče odpotovali v okrnjeni zasedbi, iz različnih razlogov z njimi niso bili Maj Novak, Nik Drnovšek, Jakob Drolc in Luka Blaževič, tako da so celotno tekmo odigrali v postavi Urban Blaževič, Rok Podbregar, Miha Okorn, Gregor Frece, Ambrož Poljanšek, Jure Burkeljca in Marko Medved, v ekipi je bil še Enej Sladič.

  Že v prvem nizu so Kamničani proti zadnjeuvrščeni ekipi 2. DOL z resnim pristopom hitro prišli do prednosti, ki so jo do konca niza samo še večali. Podobno je bilo tudi v drugem in tretjem nizu, tekme pa je bilo konec v manj kot eni uri.

  »Mislim, da smo si zmago zaslužili. Imeli smo dober sprejem, posledično so bile podaje dobre in v napadu nismo imeli težav z zaključevanjem. Ključ do uspeha pa je bil tudi naš dober servis,« je pot do novih treh točk, skupaj jih imajo 26 oziroma pet več kot drugouvrščene Hoče, opisal Ambrož Poljanšek.