Bruno Najdič novi prvi mož ekipe odbojkaric Calcit Volleyja

    Trener državnih prvakinj iz Kamnika v sezoni 2023/24 bo Bruno Najdič, ki na kamniško klop prinaša bogate izkušnje in globoko razumevanje igre. Njegov trenerski slog poudarja timsko delo in močno delovno etiko, kar se popolnoma ujema z vrednotami, ki jih zagovarjamo v klubu, zato je Najdič odlična izbira za vodenje Calcitovk do novih uspehov.

    55-letni Bruno Najdič se je v svoji trenerski karieri proslavil na klopi Mariborčank, kjer sta njegovo vodenje in strateška vizija pripeljala do sedmih naslovov državnih prvakinj in šestih naslovov pokalnih prvakinj. »Zahvalil bi se Novi KBM Braniku, predvsem pa direktorju kluba Mitji Koželju, za dobro sodelovanje in veliko zaupanje. Bilo je krasnih 15 let, ki jih bom za vedno ohranil v spominu,« se je Najdič, ki je tudi prvi selektor ženske odbojkarske reprezentance, ki je ekipo popeljal na evropsko prvenstvo, poslovil z mariborske klopi. »Obračam nov list v življenju, saj si želim novih izzivov. V Kamniku želimo nadaljevati delo, ki so ga odlično zastavili v zadnjih letih, ko so štirikrat zapored postali državni prvaki.«

    Trener Najdič bo zagotovil vodenje in strokovno znanje, ki sta potrebna, da kamniški ženski odbojkarski program ohrani na najvišji ravni. Poleg obeh domačih tekmovanj in srednjeevropske lige Mevza se bo ekipa znova podala v kvalifikacije za elitno ligo prvakinj. »Vsaka tekmovalna fronta je svoj izziv. Kot trener na vsa tekmovanja gledam enakovredno, vedno je treba dati od sebe svoj maksimum. V vseh tekmovanjih se bomo trudili, da pridemo čim dlje oziroma kar do konca.«

    »Skozi vso športno kariero me vodijo red, delavnost in disciplina. Čez to ne grem. Tako pridemo do rezultatov,« je poudaril pomen predanosti za dosego uspeha, kar bo skušal uveljaviti tudi v kamniški sredini.

    Odbojkarice Calcit Volleyja so sedemkratne državne prvakinje, naslov so osvojile tudi v zadnjih štirih sezonah. Poleg tega so štirikrat osvojile Pokal Slovenije, enkrat manj so se uspeha veselile v srednjeevropskem tekmovanju Mevza.