Zmagujejo tudi brez Žana

    Kamničani, ki že nekaj časa igrajo brez svojega najbolj izkušenega sprejemalca Žana Bezjaka, so bili v prvem nizu do trinajste točke še izenačeni z gosti iz Žužemberka, v nadaljevanju pa so z dobro igro večali svojo prednost. Še bolj prepričljivo so dobili drugi in tretji niz. V obema so do prednosti prišli že do prvega tehničnega odmora, nato pa z dobrimi servisi in sprejemom prišli do svoje osme zmage v letošnji sezoni.

    Tekmo proti Žužemberčanom so za Calcit Volleyball II začeli Jernej Smerkar, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Luka Lazar, Tine Makovec, Peter Lombergar in Kristjan Krt na mestu prostega igralca. V nadaljevanju sta igrala tudi Rok Forštnarič in Pino Lenart Lah.

    Na začetku brez Žana Bezjaka nismo mogli zmagovati, zdaj lahko zmagujemo tudi brez njega, kar je za nas zelo pomembno. Naša ekipa je sestavljena iz mladih igralcev iz naše mladinske šole ter z nekaj bolj izkušenimi igralci, zdaj, ko imamo dovolj točk pa je dobra priložnost, da mlajši dobijo več priložnosti. Tako so v ekipi štirje igralci letnika 1999, trije od njih igrajo ves čas v prvi postavi, nekaj priložnosti je dobil tudi Rok Forštnarič, sicer pa je trenutno v zelo dobri formi organizator igre Jernej Smrekar, vanjo pa se vrača tudi Peter Lombergar na mestu korektorja. Igrali smo solidno, igralce moram pohvaliti za željo po zmagi in borbenost, odločilno pa je bilo, da smo ves čas pritiskali s servisom in da smo dobro sprejemali, je zmago komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

     foto: Tine Forštnarič

    Komentarji