Zmagi posvetile svoji trenerki

  Mlade Kamničanke so pod vodstvom trenerke Barbare Novak v dveh razburljivih in napetih tekmah na najboljši možni način svoji trenerki čestitale rojstni dan, ki ga je praznovala prav v soboto. Proti Izoljankam so prvi niz dobile, v drugem so bile boljše domačinke, v tretjem, ki je bil napet do samega konca pa so bile v končnici bolj zbrane in prišle do pomembne zmage.
  Z dobro igro so nadaljevale tudi proti ekipi iz Žužemberka. V drugem so resda izgubile, toda v prvem in tretjem so bile veliko boljše nasprotnice ter se zasluženo veselile prvega mesta na turnirju.
  Že to soboto jih čaka drugi krog finalnega dela, in sicer bodo na OŠ Stranje gostile ekipe Doors in Vital Ljubljana I ter Galeb grup Rabotino.
  Za uvrstitev med dvanajst najboljših ekip v Sloveniji v mali odbojki so bile zaslužne: Sara Muršak, Maja Ifko, Alexsandra Stupar, Eva Ogrinec, Anamaria Štern, Živa Javornik, Neža Skvarča, Nika Zemljič, Nika Kordič Zamljen in Neža .

  V soboto je v Stranjah potekal tudi turnir za mesta, ki se je uspešno končal za drugo ekipo kamniških deklic v mali odbojki. Na prvi tekmi so Kamničanke z 2:0 (25:22, 25:13) premagale Domžale, na drugi so morale priznati premoč ekipi VOLLEYBALLjubljana z 0:2 (12:25, 9:25), v repasažu pa so z 2:0 (25:15, 25:18) še enkrat ugnale Domžalčanke ter se uvrstile v nadaljnji krog tekmovanja. Tudi tokrat bodo domačinke turnirja, le da bo na OŠ Toma Brejca, ob Kamničankah pa bodo nastopile še ekipe POK Krško, VOLLEYBALLjubljana in ATK Grosuplje.

  Komentarji