Zmaga proti vodilni ekipi

    Varovanci Gregorja Hribarja dvoboj s Črnučami niso začeli najbolje. Imeli so težave v bloku, tudi njihovi servisi niso bili najbolj uspešni, igra jim ni stekla in temu primeren je bil tudi izid proti ekipi, ki jo vodi Tomi Šmuc. Šele v tretjem nizu, ko so Kamničani začeli dosegati točke tudi z blokom, in ko jim je začel delovati tudi servis, so vajeti igre prevzeli v svoje roke. V četrtem nizu se je izkazal Marko Merkun, ki je imel na tekmi svoje navijače ter potegnil svojo ekipo do zmage, tudi v petem nizu pa so bili v končnici bolj zbrani kamniški odbojkarji.

    V drugi ekipi Calcit Volleyballa se je z odlično igro izkazal Žan Bezjak, ki je konstantno dobro sprejemal, v napadu pa je dosegel veliko število točk. Ob njem so tekmo začeli še Jernej Smrekar, Gašper Hribar Marko Merkun, Jan Pibernik, Luka Lazar in Metod Golob. Od drugega niza je igral Gregor Ratek, ki ga je na servisu menjaval Tine Makovec, igrali pa so tudi David Renko, Uroš Kočevar in Timotej Ratek.

    Po svoje smo kar malce presenetili, ker Črnučani nimajo slabe ekipe, res pa je, da tudi mi nismo slabi. Nekaj točk smo v tej sezoni že oddali, bolj po zaslugi lastne slabe igre, toda če igramo tako, kot znamo, smo lahko enakovredni najboljšim. Danes je pohvalno to, da smo se vrnili v igro po izgubljenem položaju, čeprav to še vedno ni bila naša najboljša igra, ki smo jo sposobni igrati, pa vseeno dovolj, da smo prišli do zmage, je po tretji letošnji zmagi Kamničanov dejal trener Gregor Hribar.

    Komentarji