Zmaga po štirih porazih

  Kamniški odbojkarji proti zadnjeuvrščeni ekipi 2. DOL niso imeli večjih težav, da so po štirih porazih, trikrat zaporedoma z 2:3, vknjižili novo zmago.

  Po štirih porazih smo končno spet prišli do zmage, je pa res, da Ljubljana volley ni igrala na ravni druge lige. Kljub temu moram igralce pohvaliti za pristop, ki je bil zelo dober. Po dolgem času, z izjemo močnih servisov, drugih napak nismo delali, tako da smo igrali veliko bolj zbrano kot na zadnjih tekmah. Tekmo smo dobili predvsem zaradi veliko motivacije, zbrane igre, po dolgem času pa smo na svoj servis bolj z lahkoto prihajali do točk, bolje pa smo delovali tudi v bloku in obrambi. Pohvaliti moram Krta, ki je zdržal na sprejemu, nato pa so preko prvega tempa prihajali do točk, je pot do zmage opisal Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

   

  Kamničani so tekmo začeli v postavi Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Bor Jese Rotar, Luka Lazar, Tine Makovec, Teo Podobnik in Kristjan Krt, v nadaljevanju pa so igrali še Rok Forštnarič, Peter Lombergar in Leon Lombergar.

   

  Komentarji